Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Στο νέο πρόγραμμα του ANT1 αναμένεται το «The Four». Πρόκειται για μουσικό talent show που θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το «The Four» ξεκινά ανάποδα. Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο show.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το gossip-tv πρόταση για την κριτική επιτροπή έχει δεχθεί η Ελένη Φουρέιρα, που ήταν και στην κριτική επιτροπή του «So you think you can dance» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1. Πρόταση φέρεται να έχει δεχθεί και ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και η Τάμτα που ήταν στο ίδιο show.

Η μεγάλη έκπληξη όμως αφορά τα άλλα δύο ονόματα. Ένα από αυτά είναι της Πάολα που έχει μεγάλο ρεύμα κυρίως στο νεανικό κοινό. Η λαϊκή τραγουδίστρια είχε δεχθεί πρόταση και για το «X – Factor» του Open ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η άλλη έκπληξη αφορά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής που είναι και ο σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αφού το talent show θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!