Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Με ταχύτητα τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο έτρεχε ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στις Καμάρες Αιγίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 από το πόρισμα της Τροχαίας.


Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης ακολούθησε το αυτοκίνητο του δράστη και μόλις κατάφερε να το φτάσει, αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε, τον ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. 
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Παράλληλα, ο 28χρονος φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, να υπήρξε πρωταγωνιστής σε καταδίωξη από αστυνομικούς στην Αθήνα, το 2015. 
Ο νεαρός οδηγός δεν είχε σταματήσει σε υπόδειξη αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας από τους αστυνομικούς.

Η δίκη για το περιστατικό εκκρεμεί. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του και αναμένεται να το χρησιμοποιήσουν αναλόγως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!