ΟΔΗΓΟΣ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΒΑΣΕ 15ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Ένας 15χρονος μαθητής αναγκάστηκε να περπατήσει για 2 χιλιόμετρα επειδή του έλειπαν δέκα λεπτά του ευρώ!

Όπως κατήγγειλε στο Zarpanews.gr ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, την Πέμπτη ο γιος του τελείωσε γύρω στις 12:30 την προπόνησή του και πήρε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιάς από το Δαράτσιο προκειμένου να πάει στο μαγαζί που διατηρεί η οικογένεια.

Το παιδί είχε μαζί του δύο ευρώ ενώ το εισιτήριο κοστίζει 2,10 ευρώ. Ο 15χρονος, όπως υποστηρίζει ο πατέρας, είχε πάρει ένα μπουκαλάκι νερό, δεν υπολόγισε σωστά και έμεινε με δέκα λεπτά λιγότερα.

Ο 15χρονος επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ και ο οδηγός – εισπράκτορας του είπε πως αν δώσει δύο ευρώ θα κατέβει μία στάση νωρίτερα, στην τελευταία δηλαδή Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν και εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο από τα ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του δεν χτύπησε ποτέ.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια