Μένετε μαζί, περνάτε ωραία όμως δεν σου κάνει πρόταση γάμου! 

Μη σκας, δεν είσαι η μόνη. 

Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο βιώνουν καθημερινά την αγωνία της πολυπόθητης προτάσεως, για να ξέρουν κι αυτές να κανονίσουν τις δουλειές τους. 

Και επειδή φυσικά, έχουν γίνει οι απαραίτητες έρευνες, εδώ έχουμε τους λόγους για τους οποίους δεν θα σου κάνει πρόταση γάμου, τουλάχιστον όχι άμεσα.


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό λοιπόν, επικεντρώθηκε στο οικονομικό κομμάτι βάζοντας ως πρώτο ανασταλτικό παράγοντα για την πρόταση γάμου τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν χρέη, γεγονός που καθιστούσε απαγορευτική οποιαδήποτε κίνηση τέτοιου κόστους. 

Στο σημείο αυτό να πούμε, ότι φέρουμε κι εμείς ευθύνη, μιας και μεγάλη μερίδα των γυναικών θέλει-ίσως και να απαιτεί-πολυτελή γάμο με πολλούς καλεσμένους. 


Δεύτερος παράγοντας ήταν το άγχος της αναζήτησης του κατάλληλου μονόπετρου μιας και σύμφωνα με τους περισσότερους οι σύντροφοί τους είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εκείνους. 
Στο σημείο αυτό, να τονίσω στα αγαπητά αγόρια, ότι αν η καλή σου σε αγαπάει, ακόμα και το πιο τερατώδες δαχτυλίδι να της πας θα το δεχτεί με χαρά. 
Με λίγα λόγια, η παραπάνω δικαιολογία γίνεται μη αποδεκτή.

Σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις του εκάστοτε άνδρα σχετικά με την πρόταση γάμου, απάντησαν ότι τα τρία πρώτα πράγματα που κοιτάζουν είναι, η διάρκεια της σχέσης, η υγεία και ο τρόπος ζωής και τα οικονομικά.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!