Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Μία έκπληξη περίμενε τους Κρητικούς κατά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη. Καθώς στην τελευταία τιμητική θέση φιγουράρει το όνομα του Ψαραντώνη!


Ο γνωστός και αγαπητός λυράρης της Κρήτης σε δηλώσεις του στο cretapost ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στον Γιάνη Βαρουφάκη. «Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. 

Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη. Και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του». Επεσήμανε ο κ. Ψαραντώνης. Ενώ παράλληλα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο. «Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. 
Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός. Και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», τόνισε σχετικά ο κ. Ψαραντώνης.

Αναλυτικά τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας που έχουν ήδη ανακοινωθεί: Πέπη Ρηγοπούλου, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Μανιώτης, Τάκης Μίχας, Λίτσα Αλεξάκη, Ψαραντώνης Ξυλούρης.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!