Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα αστικά κέντρα δόθηκαν στη δημοσιότητα, λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος σε Αχαϊα και Λάρισα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η 3η του επιλογή, αλλά και πως η Έφη Αχτσιόγλου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική περίοδο.

Πρώτη φορά υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, στον Δυτικό Τομέα θα διεκικήσει σταυρό ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και στην Β’ Πειραιώς ο άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης. 

Οι επίσης καινούργιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Τόλκας και Θάνος Μωραϊτης, τοποθετήθηκαν υποψήφιοι σε Ημαθία και Αιτωλοακαρνία αντίστοιχα. 
Στην Λάρισα θα είναι υποψήφιος ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Βασίλης Κόκκαλης και στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Στα Χανιά είναι υποψήφιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παύλος Πολάκης. 

Μάλιστα στην Αχαϊα αναμένεται να δοθεί η μητέρα των μαχών για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαϊα.  

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!