ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: ''...ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ''

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Με το δικό της τρόπο, έδειξε η Μαρία Κορινθίου, τη θλίψη της για την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων.
Η ηθοποιός, συγκλονισμένη από τη μεγάλη καταστροφή, θυμήθηκε την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» στην οποία πρωταγωνιστούσε υποδυόμενη την Εσμεράλντα. 

Ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το 2011, τότε που μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, μετέφεραν στη σκηνή του θεάτρου Ορφέας το έργο του Βίκτωρος Ουγκώ και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο: 

«Μ. Δευτέρα των καθολικών και ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της Ευρώπης αλλά και της εκκλησίας υπέστη φοβερές καταστροφές! Ένα κόσμημα όχι μόνο της Γαλλιας αλλά όλου του κόσμου! Γοτθικού ρυθμού του 1163 , έκανε 182 χρόνια για να ολοκληρωθεί και έμπνευση για τον Βικτωρ Ουγκό γράφοντας το αριστούργημα " Η Παναγία των Παρισιων" Από κοντά ένα μεγαλείο αυτή η εκκλησία που απορείς πως πραγματικά έχτιζαν αυτά τα κτίρια και διαβάζοντας και το βιβλίο που έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για την αρχιτεκτονική του, τότε μπορείς να καταλάβεις τη σημασία του και τη μεγαλειότητα της Παναγίας των Παρισίων!

Πολύ λυπάμαι......Εσμεραλδα μου δεν έχεις πια καταφύγιο. Κουασιμόδε μου δεν έχεις πια σπίτι! ». Μ. Δευτέρα των καθολικών και ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της Ευρώπης αλλά και της εκκλησίας υπέστη φοβερές καταστροφές! Ένα κόσμημα όχι μόνο της Γαλλιας αλλά όλου του κόσμου! Γοτθικού ρυθμού του 1163 , έκανε 182 χρόνια για να ολοκληρωθεί και έμπνευση για τον Βικτωρ Ουγκό γράφοντας το αριστούργημα “ Η Παναγία των Παρισιων” Από κοντά ένα μεγαλείο αυτή η εκκλησία που απορείς πως πραγματικά έχτιζαν αυτά τα κτίρια και διαβάζοντας και το βιβλίο που έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για την αρχιτεκτονική του, τότε μπορείς να καταλάβεις τη σημασία του και τη μεγαλειώτητα της Παναγίας των Παρισιων! Πολύ λυπάμαι......Εσμεραλδα μου δεν έχεις πια καταφύγιο. Κουασιμόδε μου δεν έχεις πια σπίτι! 🖤 #notredame #france #paris
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις
. ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια