ΣΚΑΪ: ''ΑΦΗΝΕΙ'' ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ''ΠΙΑΝΕΙ'' ΤΗΝ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 

Απώλειες και ήττες μετρά στο πρόγραμμα του ο Σκάϊ, ειδικά το δεύτερο μισό της σεζόν με το εγχείρημα «Survivor» να μην αποφέρει καρπούς. 

Οι τηλεθεατές απέδειξαν ότι κουράστηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της Nielsen στην prime time.

Στη μεσημεριανή ζώνη, ένα ακόμη πρότζεκτ του Ατζούν Ιλιτζαλί, το «Power of love», δεν σημειώνει την επιτυχία που έκανε πέρσι, ενώ το «Survivor Πανόραμα», ένα φορμάτ που στηρίζει το ριάλιτι επιβίωσης, διακόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Τα παραπάνω ήρθαν να προστεθούν ως κερασάκι στην τούρτα αναφορικά με τη συνεργασία καναλιού-Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού και το πρώτο μισό της σεζόν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν έφερε τις επιθυμητές αποδόσεις, όπως και το «My style rocks» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η μοναδική εξαίρεση σε αυτή την πάλαι πότε χρυσή συμφωνία ήταν το «Voice», που προβλήθηκε το πρώτο μισό και συνεχίζει να αποτελεί το πιο πολυπόθητο φορμάτ για τους ανθρώπους του Σκάϊ και για την επόμενη σεζόν.

Με όλα αυτά δεδομένα, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τα ριάλιτι-σόου στην άκρη και να «επενδύσουν» σε εκπομπές και προγράμματα που θα τους επαναφέρουν στην κορυφή.

Ο διευθυντής προγράμματος, Λοΐζος Ξενόπουλος, είναι από τους ανθρώπους που έδωσαν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης στο Mega και το οδήγησαν στην κορυφή. 

Πιστεύοντας, λοιπόν, ιδιαίτερα στο κομμάτι της μυθοπλασίας, εκείνος και το team του φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την ταινιοθήκη του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, χωρίς όμως να χάνουν χρόνο.

Έτσι, μέχρι να δουν τι θα συμβεί με την πολυαναμενόμενη δημοπρασία, έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, όπως είναι ήδη γνωστό. 

Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Λόγω τιμής», που σάρωσε τη δεκαετία του ’90 από τη συχνότητα του Mega, θα προβληθούν τη νέα χρονιά από το Σκάϊ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, ενώ φαίνεται ότι η σεναριογράφος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στους τηλεθεατές που αγάπησαν τόσο τη σειρά.

Παράλληλα, στο σταθμό του Φαλήρου θα προβληθούν -όπως όλα δείχνουν- δύο ακόμη επιτυχημένα σίριαλ που αγαπήθηκαν από το Mega. «Κόκκινο δωμάτιο» και «Πολυκατοικία» θα κρατούν και πάλι συντροφιά στο κοινό, με στόχο να φέρουν υψηλά ποσοστά όπως στο παρελθόν.

Οι άνθρωποι του σταθμού έχουν ήδη κάνει συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα αναφορικά με το πρώτο σίριαλ, ενώ έχουν πάρει τα δικαιώματα της δεύτερης σειράς, του πρωτότυπου ισπανικού φορμάτ δηλαδή.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια