Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Κριός♈
Γενικά
Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες ή καθυστερήσεις. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ιδίως με συγγενείς εξ αγχιστείας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αν τα επιστρατεύσεις, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι'αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι! Αυτό που θα πρέπει να εμπιστεύεσαι, είναι μόνο οι πράξεις και οι αποδείξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο, για να επενδύσεις πάνω της!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι'αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η κόντρα Δία-Ποσειδώνα, δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί αναπάντεχη ανασφάλεια! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες! Η ασυνεννοησία και η δυσπιστία μπορεί να επιφέρουν άσχημες συνέπειες, πρόσκαιρες μεν, έντονες δε! Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις κατάματα την αλήθεια, γιατί κάποια θέματα μπορεί να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί! Μην ανησυχείς όμως, είναι παροδικό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων! Προσοχή χρειάζεται στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!

Καρκίνος♋
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, μετά από ένα ευχάριστο και χαλαρό διάστημα, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Θα πρέπει ωστόσο, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αναζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου! Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητευτική σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό για σήμερα! Οι αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της εργασίας σου, γι'αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Μία οικονομική λύση έρχεται σήμερα!

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, μπορεί να τονίζει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθάει να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την λάμψη, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε κανακέματα και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ίσως οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν είναι εκείνοι που είναι αυστηροί και δεν σε κακομαθαίνουν με επιφανειακό θαυμασμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό και θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα για τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν πάλι, είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο φαίνονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις το ρίσκο!

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Παρθένος♍
Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα που ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στην δουλειά σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις. Αν πρόκειται να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία, αν δεν είσαι σίγουρος. Τέλος, προσοχή χρειάζεται σε πιθανές βλάβες στο σπίτι σου, ιδίως για συσκευές που αγοράστηκαν πρόσφατα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του παρελθόντος! Δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Μην ονειροπολείς, λόγω αναμνήσεων και νοσταλγίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική πορεία σου. Σήμερα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια αγορά αυθόρμητα!

Ζυγός♎
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως νιώσεις πως «χάνεις» το μυαλό σου! Ναι, σίγουρα η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα σε αποφάσεις, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία! Είναι γεγονός, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στον ερωτικό τομέα! Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κανείς! Τέλος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στον έρωτα και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις!

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα, λόγω της κόντρας Δία-Ποσειδώνα, να νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά, αγαπητέ Σκορπιέ! Ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις, χρήμα και έρωτα! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις στο τέλος προδομένος και αδικημένος! Σήμερα έχεις την τάση να στηρίζεσαι περισσότερο στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, νομίζεις ότι μπορεί να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα “πρέπει” και τις ενοχές ή τις τύψεις! Πες όχι σε αυτήν την τάση σου και φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής! Φρόντισε να μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και ίσως πιέσεις σήμερα!

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν «ανεβασμένη», ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα! Ναι, έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις και κυρίως, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς έμπρακτα να τηρήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται προσοχή ο ερωτικός τομέας! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια. Νέες ερωτικές γνωριμίες αν υπάρξουν, χρειάζονται επίσης προσοχή και πιθανόν καχυποψία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα φέρουν ζημιές, εκεί που δεν το περιμένεις!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα “χτυπά” τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις της αλήθειας, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και να δεχτείς! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον και αυτή σε “ξεγελά”! Πες ναι στη λογική και στην αντικειμενικότητα, όπως κάνεις πάντα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει! Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος! Καλείσαι σήμερα να επιλέξεις ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλά θα κάνεις να διαλέξεις την λογική, όπως κάνεις πάντα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι παραδόξως αρκετά αφηρημένος, αλλά και ξεχασιάρης! Συγκεντρώσου για να μην έχεις απογοητεύσεις! Έξτρα έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς λίγο!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Ίσως έρθουν σήμερα, κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, αγαπητέ Υδροχόε, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις αλτρουιστικές πράξεις, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες! Μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και προσπάθησε να μην ξαναγίνεις θύμα των περιστάσεων! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να αποφύγεις κουτσομπολιά, που εμπλέκονται ονόματα φίλων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην θεωρείς ότι μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας! Πιθανόν, αν κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης, να απογοητευτείς! Αν έχεις σχέση, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν αποφύγεις καυγάδες λόγω οξυθυμίας, θα έχεις επιτυχία και ικανοποίηση! Σταμάτα να κάνεις έξοδα για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός! Φρόντισε να μην εξαντλείς τα όρια της αντοχής σου, να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Επίσης, φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, όταν εργάζεσαι, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν αργότερα. Τέλος, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές!

oroskopos.gr