ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Τρία αδέρφια αποφάσισαν να κάνουν δώρο στη μητέρα τους για τα 50στα γενέθλιά της ένα ταξίδι στο Αμβούργο, όμως δεν φανταζόντουσαν ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε καθώς αντί για σπίτι νοίκιασαν έναν οίκο ανοχής!

Η 25χρονη Anna Vigsø, από την Δανία, μαζί με τα 2 της αδέρφια μπήκαν στο Airbnb και νοίκιασαν ένα κατάλημα στο Αμβούργο για ένα σαββατοκύριακο, όμως όταν έφτασαν εκεί βρήκαν έναν οίκο ανοχής, γεμάτο σεξουαλικά βοηθήματα, πίνακες με γυμνά και καθρέπτες. Στο διαμέρισμα τους οδήγησε μια ιερόδουλη, ενώ η κρεβατοκάμαρα ήταν γεμάτη μαστίγια και πολλές διαθέσιμες πορνοταινίες! Η 25χρονη είπε στα ΜΜΕ της Δανίας ότι μόλις βγήκαν από το ταξί, τους υποδέχτηκε μια πόρνη που τους ευχήθηκε να περάσουν καλά.


«Περάσαμε από σκαλιά με μωβ ταπετσαρία στους τοίχους, καθρέπτες και δωμάτια VIP. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμα, είδαμε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ένα τεράστιο σταυρό όπου κρεμόταν μαστίγια και sex toys. Μας είπαν μάλιστα να κατεβαίνουμε τα σκαλιά με προσοχή και σεβασμό για τις εργαζόμενες γυναίκες».

Η νεαρή επέμεινε ότι όταν νοίκιασε το διαμέρισμα, δεν υπήρχαν ενδείξεις για το τι ήταν και ότι στις φωτογραφίες, η διακόσμηση ήταν τροποποιημένη. Τα τρια αδέρφια και η μητέρα τους το είδαν πιο χιουμοριστικά και τελικά αποφάσισαν να μείνουν εκεί και να ευχαριστηθούν το ταξίδι τους στο Αμβούργο.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια