ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΠΕΛΛΑ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά την ατυχή δήλωση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media.

Το θέμα συζητήθηκε ξανά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Σε άλλο κράτος μπορεί ήδη να την είχαν καλέσει πίσω, θα της έπαιρναν ήδη τον τίτλο. Αυτό που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, την συμπονώ γιατί δυστυχώς είναι μόνη της και δεν έχει έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τη συμπονώ πραγματικά που είναι μόνη της σε αυτό το μονοπάτι. Το κορίτσι είναι μόνο για λύπηση! Δεν έχει έναν  άνθρωπο να την βοηθήσει στις συνεντεύξεις και την αφήνουν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Γιατί το κορίτσι έχει φάει ξύλο, όντως, και μπουνιές…».

Έντονη ήταν και η θέση που πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας μεταξύ άλλων «Να πάνε σχολείο να μορφωθούν, να ξέρουν να μη λένε βλακείες! Αυτή η κοπέλα δεν υπήρχε δοκιμαστικό στο οποίο να μην είχε πάρει μέρος. Θέλετε να γίνετε διάσημοι; Να γίνετε! Αλλά στο δρόμο να ανοίξετε ένα βιβλίο για να μη λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες»!

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια