Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018  

Κριός♈
Γενικά
Είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα, Κριέ, κι έχεις μια ουσιαστική σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Θέλεις να είσαι κοντά στα άτομα που αγαπάς και να συζητάς μαζί τους όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Σήμερα, με ό,τι κι αν ασχοληθείς, θα πετύχεις, αφού δρας με πάθος και μεθοδικότητα, χωρίς να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές, για να τη βελτιώσεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οι προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Ταύρος♉
Γενικά
Η ωριμότητα της σκέψης κι η μεθοδικότητά σου, Ταύρε, σε βοηθούν σε όλα όσα αναλαμβάνεις να διαχειριστείς. Σήμερα, θα βρεις τον τρόπο που χρειάζεται, για να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ θα λειτουργείς πάντα με σύνεση. Φίλοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σου σε δικά τους θέματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε μου, και δε θα σου λέει ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Φρόντισε να μη φορτιστείς και απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς, προσπάθησε πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με στόχο το να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, με σωστή δουλειά και λίγη σύνεση, θα πετύχεις σπουδαία πράγματα και θα ξεχωρίσεις. Έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα που μπορούν να σε κάνουν να διακριθείς. Συγκεντρώσου λίγο, προσέγγισε τα πράγματα με σοβαρότητα και θα δεις, ότι οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Δίδυμέ μου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα διευθετήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Οι συνεργασίες κι οι αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Καρκίνος♋
Γενικά
Από αμέλεια, Καρκίνε μου, κι επειδή καταπιάνεσαι με πολλά, αφήνεις πίσω σου άλυτα προβλήματα και καταστάσεις, που μελλοντικά θα γίνουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και θα φρενάρουν την πορεία σου. Ασχολήσου με αυτές τις υποχρεώσεις και όπου δυσκολευτείς, ζήτα τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου, που έχει τη δυνατότητα να συνδράμει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις θέσει, είναι πραγματικά γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην αγχώνεσαι. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, Καρκίνε, ενώ και τα σχέδια που έχεις για τον επαγγελματικό σου τομέα, σε οδηγούν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα εκπέμπεις τόση σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, που θα είναι αδύνατον σε κάποιον να μη σε προσέξει. Θα προσελκύεις γύρω σου καινούργια άτομα και θα αποκτάς νέους φίλους. Θα έχεις καλή διάθεση και θα μεταφέρεις την αισιοδοξία σου και στους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Λέων, για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να εκνευριστείς, αλλιώς δε θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα, ότι μπορείς να προσφέρεις κι άλλα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Παρθένος♍
Γενικά
Το ήθος, η εντιμότητα κι η καλοσύνη σου, Παρθένε, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κάποιον. Αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με ευθύτητα κι έχεις πάντοτε τη διάθεση να βοηθήσεις σε ό,τι χρειαστούν. Σήμερα, θα απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη όλων και αυτό θα σου δίνει ηθική ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να αναδείξεις τον ερωτισμό σου, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι το μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα ζητήματα της εργασίας σου, Παρθένε, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις στις κινήσεις σου περισσότερο προγραμματισμό, αφού ήδη έχεις βγει από το πλάνο σου.

Ζυγός♎
Γενικά
Διάφορα θέματα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν αγχώσει, δημιουργώντας σου ένα αίσθημα δυσφορίας για κάποια κοντινά σου άτομα. Πρέπει σήμερα να βρεις τον τρόπο να τα προσεγγίσεις και να συζητήσεις με σοβαρότητα μαζί τους αυτά τα ζητήματα. Έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια, που θέλεις να πραγματοποιήσεις και δεν πρέπει να αφήσεις πίσω σου εκκρεμότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ μου, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι θα βρεθείς πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε σήμερα να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Σκορπιός♏
Γενικά
Το αγχώδες και το οξύθυμο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ μου, δε σε αφήνουν να σκεφτείς με σύνεση και ηρεμία. Μεγαλοποιείς κάποια γεγονότα κι αυτό σε κάνει να χειρίζεσαι λανθασμένα τις καταστάσεις. Προσπάθησε σήμερα να διαχειριστείς τη νευρικότητα σου και να γαληνέψεις λίγο την ψυχή σου. Αν τα καταφέρεις, όλες οι λύσεις θα έρθουν στα πόδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε σήμερα να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως κάποια φλερτ μπορεί να φέρουν πολύ περισσότερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις σου μπορούν να ξεπεράσουν τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε ενοχλήσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης♐
Γενικά
Μην αγνοείς τα μηνύματα που σου στέλνει η διαίσθησή σου, Τοξότη μου, και δώσε μεγάλη προσοχή στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου. Μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε, χωρίς να σου αποδείξουν πρώτα την αλήθεια και τη σοβαρότητα των λόγων τους. Ασχολήσου με πράγματα που έχεις αφήσει σε αναμονή, για να βρεις χρόνο να ηρεμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου, Τοξότη, οπότε θα καταφέρεις να φτιάξεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, καθώς αυτές τις μέρες θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μη μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να καταφέρεις πρώτα ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Με υπομονή και σκληρή προσπάθεια, Αιγόκερε, έχεις κατορθώσει να πετύχεις τους στόχους που είχες βάλει για τη ζωή σου. Τώρα, έχεις την ευκαιρία να θέσεις καινούργιους και να προχωρήσεις σε μια νέα εποχή, με δεσμεύσεις και σημαντικά μαθήματα που θα βοηθήσουν την ψυχική ισορροπία και την πνευματική σου βελτίωση, αλλάζοντας παράλληλα συνήθειες και προτιμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο, ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις θέσει στη δουλειά σου, Αιγόκερε, είναι πολύ ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Είναι πια καιρός, Υδροχόε μου, να σταματήσεις να καταπιέζεις τα «θέλω» σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Νιώθεις έντονη ανασφάλεια κι έχεις γαντζωθεί πάνω σε πρόσωπα, που σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία, επιβάλλοντάς σου τη δική τους βούληση. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και μάθε από τα λάθη σου, για να φτιάξεις ένα ελεύθερο και χαρούμενο μέλλον, που θα το ορίζεις μόνο εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Υδροχόε, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η μέρα προσφέρεται για πολύ ευχάριστες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Τα οικονομικά σου ξεκίνησαν να βρίσκουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις ενέργειες, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ιχθύες♓
Γενικά
Τελευταία, Ιχθύ μου, βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους κι εκνευρισμού και δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα και με ηρεμία. Η εσωτερική σου ένταση σ’ επηρεάζει και γι’ αυτό σήμερα πρέπει ν’ αποφύγεις να πάρεις σοβαρές και τελικές αποφάσεις. Άσε τον χρόνο να περάσει, βρες την ισορροπία σου και, με ηρεμία και λογική, καταστάλαξε στις κινήσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, αλλά σκέψου ήρεμα και θα δεις, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Ιχθύ, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και πια νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

oroskopos.gr