ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2018  

Eπιστολή διαμαρτυρίας Στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, έστειλε ο βουλευτής Αττικής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας όπου διαμαρτύρεται ότι έπεσε θύμα «προσβλητικής συμπεριφοράς» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο προκειμένου να μπει στην Έκθεση.

Ο βουλευτής, στην επιστολή του εξηγεί πως όταν του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στην Έκθεση αρνήθηκε και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος. Στην επιστολή του αναφέρει πως του στάλθηκε πρόσκληση από τη ΔΕΘ ώστε να παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, επειδή όμως δεν μπορούσε να πάει, θέλησε να επισκεφθεί την Έκθεση 4 μέρες αργότερα.

«Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον. Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός  πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως τζαμπατζήδων».

«Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική, υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση  των συναρμόδιων Υπουργών».

Και κάπου εδώ ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων βάζει το κερασάκι στην τούρτα αναφέροντας: «Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ' ενός την Θεσσαλονίκη και αφ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο»

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια