ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/8/2018

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Κριός♈
Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διότι θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Στα οικονομικά σου έχεις φέρει μια ισορροπία, οπότε φρόντισε να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται.  

Ταύρος♉
Γενικά
Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Αυτή την ημέρα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς, για γενικότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Όταν πάψεις να τους αντέχεις, προσέγγισε με δυναμισμό την κατάσταση, ώστε να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκύπτουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, αφού θα εμφανιστούν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Δίδυμε. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που δείχνεις πολλές φορές, εκλαμβάνεται ως αδυναμία από κάποιους. Φρόντισε να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει, Δίδυμέ μου, και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλησε μαζί του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε, Δίδυμε, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Θέλεις να πετύχεις ταυτόχρονα πάρα πολλά, Καρκίνε μου. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα κάποια στιγμή να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο άλλο σου μισό σου, Καρκίνε μου. Η συνεχιζόμενη για καιρό αδιαφορία σου θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές. Μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια το ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.   

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, καλό είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις πάντως, πως έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από τον σύντροφο σου, αν και κάποιες στιγμές δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς σκέψεις μέσα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων μου, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Παρθένος♍
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Παρθένε μου, σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Έχεις όμως όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Εσύ δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, για να ισορροπήσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει σήμερα να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα. 

Ζυγός♎
Γενικά
Η υποχώρηση δε σου ταιριάζει, Ζυγέ μου. Είσαι από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το αδύνατο δυνατό, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Έχεις προοπτικές και πολύ μεγάλες δυνατότητες, αλλά κάποιες φορές δρας παρορμητικά και αδιαφορείς για τις συνέπειες. Γίνε πιο συνετός - ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα - και χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου πιο προσεκτικά, ώστε να μην απομακρύνεις ανθρώπους από δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιος έρωτας ή αναζωπύρωση υπάρχοντος μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου, Ζυγέ. Μην τα χάσεις και κινήσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σ’ ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ μου, και καλείσαι να λύσεις αναρίθμητα προβλήματα, δικά σου και των φίλων σου. Βάλ’ τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Στη συνέχεια, μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σου τομέα, Σκορπιέ μου. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση, αφού έχει υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πιο πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αλλιώς θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.  

Τοξότης♐
Γενικά
Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να βάλεις τα πάντα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Παρόλο που οι ευθύνες θα σου δημιουργήσουν άγχος, υπάρχει ευκαιρία για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να γνωρίζεις από πριν τι είναι αυτό που σ’ ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου, Τοξότη. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες για σένα. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα απ’ αυτά που περίμενες. Το βράδυ, καλό είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο, για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα με το σύντροφο σου, Αιγόκερε, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί και προβληματίζει. Δε χρειάζεται η σχέση σας να εξελίσσεται κάτω από συναισθηματικά σύννεφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, Αιγόκερε, ν’ αρχίσουν να υλοποιούνται. Πιθανόν να σου γίνουν καινούργιες προτάσεις, οπότε πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά, αν είναι πραγματικά συμφέρουσες. Θα σου παρουσιαστούν από τρίτους ιδέες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, οι οποίες αξίζει να γίνουν αντικείμενο σκέψης.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Προσπάθησε, Υδροχόε μου, να αντιμετωπίζεις τα θέματα με τρόπο πρακτικό και να μην τελματώνεις. Δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο, αν το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική. Ως προσωπικότητα, έχεις περισσή δύναμη και είναι κρίμα να διστάζεις. Πάρε λοιπόν βαθιά ανάσα, ρίξου στην μάχη κι είναι σίγουρο ότι όλες οι αντιξοότητες θα ξεπεραστούν. Δείξε, λοιπόν, υπομονή μαζί με επίμονη και θ’ ανοίξουν για σένα νέοι ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, είναι εφικτό να λυθούν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα ν’ αγγίξεις την επιτυχία. Η μέρα ευνοεί τις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού. 

Ιχθύες♓
Γενικά
Αυτή είναι μια μέρα, Ιχθύ, που μπορείς να δημιουργήσεις, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Θα νιώσεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και προβληματίζουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πολλά από αυτά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για απρόοπτα γεγονότα που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


oroskopos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια