Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 

Κριός♈
Γενικά
Ο δυναμισμός σου, Κριέ, σήμερα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, για όλα αυτά που κατάφερε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, είναι αυτή, Κριέ μου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που το φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν, αλλά κι οι συνθήκες στην εργασία σου, Κριέ, σήμερα θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ταύρος♉
Γενικά
Η επιτυχία είναι δική σου, Ταύρε, και τη σημερινή ημέρα. Ξεκινάει μια περίοδος που πολλά θ‘ αλλάζουν κι εσύ θα παρακολουθείς από κοντά τις εξελίξεις που έρχονται. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να ξέρεις πότε ν’ αρχίσεις τη δράση. Μην ξεχνάς, ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου που, Ταύρε μου, μα θα ήταν καλύτερο να μην το κάνεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις όμορφα, χωρίς συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς σήμερα να συμβιβαστείς, Ταύρε, διότι είναι καλό για την πορεία των επαγγελματικών σχεδίων σου. Για τα νέα πλάνα ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σ’ ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, όμως καλό είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Βάλε όρια στη φαντασία σου που καλπάζει, Δίδυμέ μου, και μετά η λογική σου θα κάνει το καθήκον της. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή, ν’ αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, Δίδυμέ μου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο ρομαντισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε, για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Καρκίνος♋
Γενικά
Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, Καρκίνε, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν για να ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Ξαφνικά, θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις, πάνω σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και γύρω από καταστάσεις, οι οποίες ήταν προβληματικές. Σήμερα είναι ιδανική μέρα, για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα, εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Καρκίνε, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι ίσως κάνεις λανθασμένες κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα. Θα σου παρουσιάσουν ιδέες που θα βοηθήσουν το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και έχε προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, είναι καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια κι υποχρεώσεις. Θα σου συνιστούσα, να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου στο να βελτιώσεις αδύνατα σημεία στις στενές σου σχέσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις στιγμές που θα σου παρουσιαστούν στο σπίτι, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον με αγαπημένα σου άτομα τις σχέσεις σας, που μπορεί να έχουν πρόβλημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Λέων, και να βάλεις καινούργια σχέδια σ’ εφαρμογή. Κάποια οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Παρθένος♍
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πως θα βελτιωθεί. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι θα σ’ ευνοήσουν. Ωστόσο, η ηρεμία σου μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας της τάσης σου να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, χωρίς να είσαι σε θέση να σταματήσεις λίγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοείσαι από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, για να κάνεις την σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να υλοποιήσεις, Παρθένε, αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους κι ανοιχτείς και σ’ άλλες πηγές, τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

Ζυγός♎
Γενικά
Από το παρελθόν, Ζυγέ μου, έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες κι αν τις εκμεταλλευτείς, θα δεις το μέλλον σου να είναι θετικό. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της, το ίδιο κι οι ιδέες που θα έχεις σήμερα. Με ό,τι κι αν ασχοληθείς, θα δεις την επιτυχία να έρχεται με πολύ εύκολο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να φορτίζεις το σύντροφό σου, Ζυγέ μου, με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, Ζυγέ, καλό είναι να γίνουν άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, νέα σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να έρθουν, για να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση επένδυσης, επειδή μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

Σκορπιός♏
Γενικά
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, συνεχίζουν να σου δίνουν τις καλές επιρροές τους και να σε γεμίζουν με δυναμισμό. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι αρκετές για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία, οπότε βάλε άφοβα τους στόχους σου. Μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα αυτά που σε απασχολούν και προβληματίζουν. Στο τέλος, θα δεις ότι εσύ θα είσαι αυτός που θα έχει κερδίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ μου, να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συγκράτησε, Σκορπιέ μου, τον εκνευρισμό σου στο χώρο της εργασίας σου. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι χρηματικές εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με την μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να κινηθείς για να τις αντιμετωπίσεις.

Τοξότης♐
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, είναι μέρα που θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Και λόγω ζωδίου, είσαι από τα άτομα που έχουν πολλές δυνατότητες και δεν αφήνουν τις προοπτικές να περνάνε ανεκμετάλλευτες. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, σίγουρα και όσο καλύτερα γίνεται, φρόντισε να κινηθείς γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, Τοξότη μου, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, θ’ ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Τοξότη, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ασχολήσου σήμερα με τα σχέδιά σου, Αιγόκερε, και το πως θα τα πραγματοποιήσεις. Οι πλανήτες σε γεμίζουν με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο και με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου, τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις στη δημιουργία καινούργιων σχεδίων για τη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερέ μου, πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Μπορεί να υπάρξει στασιμότητα και ρουτίνα, αν αποστασιοποιηθείς από την υποστήριξη της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, Αιγόκερέ μου, φέρνει η μέρα. Βάλε, λοιπόν, προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

Υδροχόος♒
Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος, Υδροχόε, με αρκετές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σ’ εκνεύριζαν. Έχεις πραγματικά την ευκαιρία να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, όσο θα δίνεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια είναι αυτή, Υδροχόε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για βελτίωση ή τακτοποίηση των καταστάσεων, σήμερα ευνοούνται.

Ιχθύες♓
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων κι ανακατατάξεων, και θ’ αρχίσεις πολύ άμεσα να βλέπεις τα αποτελέσματα. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου, αφού οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και ν’ αποφύγεις τις προστριβές, αν δεν προκαλείς το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να εκμεταλλευτείς, Ιχθύ, τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές, ειδικά για να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

oroskopos.gr