ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CONCHITA: '' ΕΧΩ AIDS ''

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Conchita Wurst.

Η νικήτρια της Eurovision με την Αυστρία το 2014, με ανάρτησή της στα social media, γνωστοποίησε ότι είναι θετική στον HIV, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με την κίνησή της αυτή, θα γίνει ένα ακόμη βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την αποκάλυψη, όπως η ίδια είπε, είναι οι απειλές που δεχόταν από πρώην φίλο της ο οποίος της μετέδωσε τον ιό, ότι θα αποκάλυπτε λεπτομέρειες και προσωπικά δεδομένα.
«Σήμερα ήρθε η μέρα για να απελευθερωθώ από την δαμόκλειο σπάθη που κουβαλάω: 
Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία. 
Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί...», ανέφερε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια και συνέχισε: 
«Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς, αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».


ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια