ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Χαμός είχε γίνει μια ανάρτηση του δικηγόρου, Θάνου Καρατσιώλη, στα social media ο οποίος μιλούσε για τις «πλαδαρές γκόμενες» στην παραλία. 

Ο Θάνος Καρατσιώλης μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε σχολιαστεί από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ανάμεσα στις οποίες και το Πρω1νό. 
Η παρουσιάστρια τότε απευθύνθηκε στις γυναίκες λέγοντας πώς δεν πρέπει να ξανά πάνε στο γραφείο του.

Ο δικηγόρος φαίνεται πως προσβλήθηκε με τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά on air και κατέθεσε αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη ζητώντας αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Θάνος Καρατσιώλης κατέθεσε νέα αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της  αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Η συμβιβαστική πρόταση φέρεται ότι ικανοποιεί ηθικά τον δικηγόρο, ο οποίος άλλωστε πρόκειται να διαθέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως εξαρχής είχε δηλώσει.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια