Πολλά φαγητά έχουν χαρακτηριστεί αφροδισιακά και ανεβάζουν τη λίμπιντο. Ποιες είναι όμως οι τροφές που λειτουργούν πιο αποτελεσματικά τη μέρα εκείνη που χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια για το βράδυ με την καλή σας; Δείτε τις τροφές που πρέπει να φάει ένας άνδρας πριν τη σεξουαλική πράξη.

1. Στρείδια
Είναι ίσως το πιο γνωστό αφροδισιακό. Τα στρείδια είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ο οποίος ενισχύει την παραγωγή σπέρματος και τεστοστερόνης. Οπότε πριν την πράξη, είναι ό,τι πρέπει!

2. Μπανάνες
Το φρούτο περιέχει κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Τα συστατικά αυτά βοηθούν ώστε ο άνδρας να έχει περισσότερη ενέργεια, ενώ παράλληλα τονώνουν τη λίμπιντο και μειώνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης στυτικής δυσλειτουργίας. Όχι ότι είπαμε ότι έχετε πρόβλημα...

3. Πεπόνι ή καρπούζι
Συμβάλλουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, ώστε το αίμα να φτάνει ευκολότερα στα... επίμαχα σημεία. Έτσι, το ανδρικό μόριο είναι πιο ευαίσθητο σε κάθε είδους ερέθισμα. Οπότε προσέξτε και πού ακουμπάτε.

4. Σύκα
Τα αμινοξέα που περιέχουν ανεβάζουν τη λίμπιντο και χαρίζουν περισσότερη ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας.

5. Αυγά
Βοηθούν στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας στο σώμα και καταπολεμούν το στρες. Γιατί αν είναι και από τα πρώτα ραντεβού ένα άγχος μπορεί να το έχετε...

6. Αμύγδαλα
Πλούσια σε λιπαρά οξέα, τα αμύγδαλα είναι απαραίτητα για την παραγωγή της τεστοστερόνης. Περιέχουν επίσης Λ-αργινίνη, ένα αμινοξύ που διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη στυτική λειτουργία. Η κατάλληλη τροφή για εσάς.

7. Βασιλικός
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί την ανδρική λίμπιντο. Ο βασιλικός ενισχύει επίσης τη γονιμότητα της γυναίκας. Βάλτε το στο φαγητό για να περάσετε μετά ένα τέλειο βράδυ.

ΠΗΓΗ

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!