ΝΤΡΟΠΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω μας που δεν τους αρέσει να τραβούν τα βλέμματα ούτε και να βρίσκονται ανάμεσα σε πολύ κόσμο. 

Οι ντροπαλοί άνθρωποι είναι ίσως παρεξηγημένοι για τη συμπεριφορά τους και την απόσταση που δημιουργούν, όμως η συστολή που έχουν δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια πτυχή του χαραχτήρα τους


Οι ντροπαλοί άνθρωποι λοιπόν δυσκολεύονται να συνάψουν σχέσεις με νέους ανθρώπους. Δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν κάθε φορά που κάνουν νέες γνωριμίες. Νιώθουν τρομερό άγχος και αμηχανία.


Εμπιστεύονται δύσκολα τους άλλους. Ο λόγος είναι είναι πως φοβούνται να ανοιχτούν και να μιλήσουν για προσωπικά τους θέματα επειδή δεν θέλουν να ακούσουν αρνητική κριτική ή κάτι που μπορεί να τους αλλάξει την καθημερινότητά τους.


Προτιμούν να είναι θεατές παρά συμμετέχοντες. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα εμπλέκονται σε δραστηριότητες που απαιτούν την ενεργή τους συμμετοχή, όπως κάποιο άθλημα.


Είναι μοναχικοί τύποι. Τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους.


Δεν θα βρεθούν ποτέ σε ηγετικές θέσεις. Δεν έχουν τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που μπορεί να καθοδηγήσει μια ομάδα.


Δεν θα τραβήξουν ποτέ την προσοχή των άλλων. Δεν τους αρέσει να δίνουν δικαιώματα και να αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων. 

Προτιμούν να ζουν στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δεν υπάρχουν σχόλια