Υπάρχουν ορισμένα λάθη που κάνουμε άθελά μας, και μας προσθέτουν χρόνια χωρίς κανένα λόγο.

Δείτε ποια είναι αυτά και πώς μπορείτε να τα διορθώσετε:


Σκούρο κραγιόν

Κάνει τα χείλη σας να δείχνουν μικρά και «σκληρά». Επιλέξτε ένα περισσότερο φωτεινό χρώμα.

Υπερβολική πούδρα

Η παραπανίσια ποσότητα πούδρας τονίζει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και γενικότερα στο πρόσωπό σας. Λίγη ποσότητα που θα απλώσετε με ένα μεγάλο πινέλο αρκεί.

Υπερβολική λάμψη

Το ρουζ ή τα highlighter που έχουν μέσα τους λάμψη (shimmer δηλαδή), τονίζουν περισσότερο τις όποιες ατέλειες ίσως έχετε στην επιδερμίδα σας. Για φυσική λάμψη, κρατήστε το πρόσωπό σας καλά ενυδατωμένο και ψεκάστε στη συνέχεια ένα ενυδατικό mist.

Υπερβολή στα φρύδια

Τα πολύ σκούρα και αφύσικα φρύδια δεν κολακεύουν καμία γυναίκα. Δεν πρέπει να τραβάτε όλη την προσοχή σε εκείνο το σημείο. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή μία σκιά φρυδιών έναν τόνο πιο ανοιχτά από το φυσικό σας για να τα γεμίσετε απαλά.

Λάμψη στα μάτια

Οι σκιές με γκλίτερ και υπερβολικό shimmer τονίζουν τις λεπτές γραμμές και βαραίνουν το βλέμμα. Επιλέξτε ματ σκιές που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το σχήμα των ματιών σας. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε λίγη λάμψη με μέτρο, στο κέντρο του βλεφάρου ή λίγη στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Make-up που χαλάει

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μην αμελείτε να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας. Η μάσκαρα που «τρέχει» και η γυαλάδα λόγω λιπαρότητας σίγουρα δεν κολακεύουν.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!