Slider

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/10/2016

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Κριός
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνα σε καλεί να «ψάξεις» μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σου, έχοντας υπόψη σου ότι είναι πολλά αυτά που «γίνονται και δεν λέγονται». Αφού μάλιστα διασφαλίσεις τα νώτα σου, ίσως είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς όχι στο «πόσα θα βγάλεις» αλλά στο πώς μπορείς να βοηθήσεις άτομα που στερούνται ακόμη και τα βασικά. Επιπλέον καλό είναι να προστατέψεις όσο γίνεται την υγεία σου από ιώσεις ή τοξικές προσβολές.
Ερωτικά
Το ερωτικό «ντοπάρισμα» έχει κι αυτό τις παρενέργειες του κι όπως σήμερα «φουσκώνεις» από ευτυχία, αύριο μπορεί να «σέρνεσαι» στα «πατώματα». Αν λοιπόν δεν θες να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση, καλό είναι να περιορίσεις τον ενθουσιασμό αλλά και τις υποσχέσεις σου.

Ταύρος
Γενικά 
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ενεργοποιήσει μια πρόταση συνεργασίας, ωστόσο καλό είναι να την απορρίψεις, όσα θεωρητικά πλεονεκτήματα κι αν συγκεντρώνει, αφού στην καλύτερη περίπτωση απλά δεν θα υλοποιηθεί, ενώ στην χειρότερη μπορεί να είναι μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης. Γενικότερα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα αν σε «βομβαρδίζουν» με όνειρα κι ελπίδες, αφού ο πραγματικός σκοπός τους είναι να σε εκμεταλλευτούν.
Ερωτικά
Όλα καλά αλλά το να «μετράς» μια σχέση με βάση αυτά που θα μπορούσε να σου προσφέρει, δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, αφού για την ώρα είτε η κρίση σου δεν είναι «καθαρή» και εκλαμβάνεις ως δεδομένα πράγματα που... δεν είναι, είτε έχεις πέσει θύμα μιας έντεχνης παραπλάνησης!

Δίδυμοι
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια αστάθεια ή ασάφεια τόσο στα οικονομικά σου, όσο και τις εργασιακές σχέσεις σου. Κι επειδή πολλά είναι αυτά που γίνονται εν αγνοία σου, καλό είναι να επικεντρωθείς στην διερεύνησή τους, πριν κινηθείς με λάθος τρόπο ή εξαπατηθείς. Μπορείς φυσικά και να απέχεις από κάθε διαδικασία, προτιμώντας την... ησυχία σου! Επιπλέον, σε ένα διαφορετικό «μέτωπο», ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αξιοποιήσεις το κάθε τι που σε βοηθά να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχικά.
Ερωτικά
Η σεξουαλικότητά σου «φουντώνει» και είσαι έτοιμος να «ταξιδέψεις» στον ερωτικό παράδεισό σου, παρασύροντας σε αυτόν και το ταίρι σου! Όλα αυτά όμως σε αφορούν αν είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, αφού στα πλαίσια μιας μόνιμης σχέσης η «μαγεία» μπορεί να χαθεί μέσα στα προβλήματα.

Καρκίνος
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις», πολλά από αυτά που σχεδιάζεις μπορεί να «πέσουν στο κενό», όχι τόσο εξ αιτίας σου αλλά λόγω κάποιων «πονηρών» που προσπαθούν είτε να σε εκμεταλλευτούν, είτε να σε ξεγελάσουν. Πιθανόν ακόμη να πέσεις θύμα μιας προπαγάνδας ή ιδεοληψίας, που στοχεύει στην αποδυνάμωση των επιχειρημάτων σου. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς άνετα να εντρυφήσεις και να «ξεχαστείς» στις τέχνες ή να αξιοποιήσεις μια δημιουργική σου έμπνευση.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου «γνέφει» να εμπλακείς σε μια «παράνομη» όσο και «πολλά υποσχόμενη» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογους «προβληματισμούς» και στον/στην σύντροφο σου!

Λέων
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, καλό είναι όμως να μείνεις στον εξωραϊσμό και την δημιουργία ατμόσφαιρας, αφού στα πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη ή ακόμη και να χαθούν πράγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εξαντλήσεις την γενναιοδωρία και την μεγαλοψυχία σου, προσφέροντας μια αίσθηση θαλπωρής σε όσους/ες την στερούνται, έχοντας όμως συνάμα τον νου σου και στους... μακρυχέρηδες!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα διεγείρει την σεξουαλικότητα και τον ρομαντισμό σου, αφήνοντας συνάμα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αν όμως πέσεις στην παγίδα των «μεγάλων προσδοκιών», το μόνο σίγουρο είναι πως θα απογοητευτείς!

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Παρθένος
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν ακυρώσεις δραστηριοτήτων, παρεξηγήσεις αλλά «ανεξήγητες» απώλειες εγγράφων ή αρχείων, οπότε μην πάρεις και πολύ «ζεστά» το θέμα! Αντίθετα, θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο αν αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και οτιδήποτε «τρέφει» το πνεύμα σου. Παράλληλα, οι συνθήκες δεν ευνοούν συνεργασίες ή την σύναψη συμφωνιών.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι εντάσεις απαλύνονται κι όλα μπορεί να δείχνουν υπέροχα αλλά εδώ είναι που ισχύει το... γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»! Υπάρχει δηλαδή το σοβαρό ενδεχόμενο να βιώνεις μια «πλαστή» ευτυχία, που η πραγματική της όψη δεν είναι διόλου ελκυστική.

Ζυγός
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά σου, ωστόσο οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους. Προτιμότερο λοιπόν να τα... χαρίσεις, οικειοθελώς! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «απαγορεύει» κάθε είδος περιουσιακής ρύθμισης, ενώ επιπλέον σε καλεί να ελέγξεις καλά τον χώρο σου για προβλήματα με τα υδραυλικά και πιθανές διαρροές.
Ερωτικά
Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπό σου σε «ανεβάζει», καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου υπόσχονται, αφού η «προσαρμογή» τους στην πραγματικότητα δεν θα σου αρέσει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε ποιόν/α... βάζεις στο σπίτι σου!

Σκορπιός
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να... τα θέλεις όλα, να ξέρεις όμως ότι τα περισσότερα από αυτά που σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις τελικά δεν θα γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις και να μην «φορτσάρεις», εκτός κι αν πρόκειται για δράσεις καλλιτεχνικού ή ανθρωπιστικού περιεχομένου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δικαιωθεί η καχυποψία σου για τον πραγματικό ρόλο που παίζει ένα άτομο του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, προνόησε για υδραυλικά προβλήματα στο μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιείς.
Ερωτικά
Τα ψέματα, είτε αποσκοπούν στο να κρύψουν μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει, είτε είναι μέρος ενός σχεδίου ολικής παραπλάνησης με «πονηρούς» σκοπούς και η αλήθεια είναι ότι τείνεις να πάθεις ή να... κάνεις το δεύτερο!

Τοξότης
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, για να έχεις όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού στον... κόσμο των συνωμοσιών συνηθίζεται να δίνονται πολλά «πειστικά» αλλά παραπλανητικά στοιχεία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αναβάλεις ένα οικονομικό εγχείρημα, είτε αυτό σχετίζεται με μετρητά είτε με ακίνητα, αφού το πιθανότερο είναι να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να εξαπατηθείς.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το δίλημμα που σου τίθεται είναι αν θα «βάλεις δύσκολα» στον άνθρωπό σου, πιέζοντας τον να «ομολογήσει» ή αν απλά θα προσποιηθείς τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε... όλο και κάπου θα «τρυπώσεις»!

Αιγόκερως
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, οι ελπίδες σου για κάτι καλό γίνονται «χλωμότερες», είτε γιατί υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα είτε επειδή εμπιστεύεσαι κάποιους/ες περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Επιπλέον, αν η Σελήνη στον Σκορπιό σε «πείσει» να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση «για το κοινό καλό» το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι για μια ακόμη φορά τα συμφέροντα είναι που κινούν την Ιστορία!
Ερωτικά
Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή είναι μάλλον «θολή» κι αν έχεις κατά νου να κρύψεις κάτι, η ικανότητά σου να υποκρίνεσαι και να υπεκφεύγεις θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τις «κακοτοπιές», μην το «τερματίσεις» όμως γιατί κάποια στιγμή θα πιαστείς «στα πράσα»!

Υδροχόος
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου κι ίσως να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι «φρούδες ελπίδες» και πρακτικά μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος», ιδιαίτερα όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα. Επιπλέον σε καλεί να φυλάξεις τα νώτα σου, αφού κάποιος/ α σχεδιάζει να «σου την φέρει μπαμπέσικα»!
Ερωτικά
Ίσως ονειρεύεσαι έναν κόσμο που να ξεχειλίζει από συντροφικότητα και ο έρωτας να εξυπηρετεί το «κοινό καλό». Στον «αληθινό» κόσμο όμως, κάποιος/α που έχει λόγους να «ποντάρει» στην εύνοιά σου, μπορεί να σε «εκμεταλλευτεί» βάσει σχεδίου για να πάρει αυτό που θέλει.

Ιχθύες
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την επικοινωνία και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, παράλληλα όμως με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι» δείχνεις... έτοιμος/η να πέσεις θύμα φημών, προπαγάνδας ή μιας παραπλανητικής φιλοσοφίας, που στο όνομα της «εξέλιξής» σου απαιτεί οικονομικές θυσίες εκ μέρους σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε νομική πράξη, αφού είτε δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, είτε θα παρασυρθείς σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που θέλεις κι ακόμη περισσότερα εκείνα που φαντάζεσαι, αν όμως έχεις την πρόθεση να εξαντλήσεις την «στρατηγική της παραπλάνησης» απέναντι στους άλλους προκειμένου να γίνει το δικό σου, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

astrology.gr
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo