Slider

ΜΠΡΟΥΣΚΟ :ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ 7/10/2016.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016. Επεισόδιο 582.
Ο Αχιλλέας, τρέχει να προλάβει τη Μελίνα πριν καταθέσει στην αστυνομία τι συνέβη εκείνη την περίεργη νύχτα στο οινοποιείο του Σήφη. Στο μεταξύ ο αστυνόμος Αρχοντάκης, σίγουρος πλέον ότι ο Πάτροκλος εμβόλισε τ’ αμάξι με τον Σήφη και τον Αχιλλέα μέσα, ζητάει απ’ τον Διαμαντή να του αποκαλύψει πού κρύβεται ο γιος του. Την ίδια στιγμή ο Τζιράκης κάτω απ’ τις οδηγίες του μυστηριώδους τοκογλύφου, επιχειρεί ν’ αποσπάσει χρήματα απ’ την Χρυσάνθη, επικαλούμενος τα χρέη του Πάτροκλου. Ο Αλέξης επιμένει να πολιορκεί την Αναστασία, γεγονός που προκαλεί
τη ζήλια του Ματθαίου, ενώ παράλληλα ο Σήφης ζητάει απ’ την Άλκηστη επίμονα να χωρίσει τον Αλκιβιάδη. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να συνετίσει τη Δάφνη ώστε να πάψει να προκαλεί με τη μεγαλομανία της. Η Γεσθημανή παραξενεύεται όταν ανακαλύπτει κρυμμένο στα ρούχα του Σήφη, ένα δεύτερο μενταγιόν «Μπρούσκο», ίδιο μ’ αυτό που φοράει στο λαιμό της η Μελίνα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με τον σκελετό που βρέθηκε, θα βάλει σ’ ανησυχία εκ νέου τον Σήφη, τον Αχιλλέα και κυρίως την Μελίνα!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016. Επεισόδιο 583.
Ο Ματθαίος έχει ταραχτεί από την παρουσία του Αλέξη στη ζωή της Αναστασίας με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να γίνεται ολοένα και πιο επιθετική απέναντί της. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Σήφη και του Αχιλλέα ότι η αστυνομία θα δυσκολευτεί να ανακαλύψει την ταυτότητα του νεκρού άντρα, εκείνη παραμένει τρομερά φοβισμένη. Κι ίσως να έχει δίκιο, αφού ο αστυνόμος μαθαίνει για το μενταγιόν, αλλά κι ο Ματθαίος γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου αλλά και ποιος είναι το θύμα!. Η Χρυσάνθη έρχεται για ακόμα μια φορά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν ο Αχιλλέας την κατηγορεί ανοιχτά ότι καλύπτει τον Πάτροκλο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και του Σήφη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζιράκης της λέει ξεκάθαρα, ότι η εξόφληση των χρεών του Πάτροκλου δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η Κωνσταντίνα έχει ενθουσιαστεί με τη σελίδα γνωριμιών στο Ίντερνετ και ενημερώνει την Γεσθημανή για τον άντρα που την έχει ήδη προσεγγίσει για να βγουν ραντεβού.. Ενώ η Δάφνη σε μια έξοδο με τον Μύρο, αποσπάται η προσοχή της και χάνει από τα μάτια της την μικρή Αθηνά.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. Επεισόδιο 584.
Ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να καθησυχάσει την τρομοκρατημένη Μελίνα, ο Ματθαίος πηγαίνει στην αστυνομία στα Χανιά και καταθέτει ότι πριν δυο χρόνια είδε τον Μάρκο να σκοτώνει κοντά στο οινοποιείο τον Αντώνη Σταυρίδη. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος ρωτάει επίμονα τον Σήφη για το μενταγιόν που βρέθηκε δίπλα στον σκελετό και ο Σήφης βρίσκει έναν τρόπο να παραποιήσει την αλήθεια. Στο μεταξύ, όλοι στα Χανιά έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να βρουν την κόρη της Δάφνης, η οποία χάθηκε ξαφνικά μπροστά από τα μάτια της Δάφνης και του Μύρου. Η Αναστασία με τον Αλέξη και τον πατέρα της πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό, αλλά η συνάντησή τους με τον Ματθαίο, θα καταλήξει σε μια ακόμα μεγάλη σύγκρουση, με τον Ματθαίο να επιτίθεται στον Παύλο και να τον κατηγορεί για τον χωρισμό του με την Αναστασία. Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα, συνεχίζοντας τα "ραντεβού στα τυφλά" μέσω Ίντερνετ, παίρνει μαζί της και τον Μηνά για προστασία, με εντελώς απρόοπτη εξέλιξη. Η μυστηριώδης κοπέλα που παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, γίνεται αντιληπτή από τον Αχιλλέα που της ορμάει και ζητάει εξηγήσεις.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016. Επεισόδιο 585.
Την ώρα που ο Αχιλλέας, εξηγεί στη Μελίνα ότι είχε αντιληφθεί την Χαρά να τους παρακολουθεί, η τελευταία βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Στεφανίας, αναγκάζει τον Σήφη να ματαιώσει τελευταία στιγμή το ερωτικό διήμερο που σχεδίαζε να περάσει με την Άλκηστη, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Η απόφαση του Μάρκου να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης τους, εξαγριώνει τη Δάφνη που περνά στην αντεπίθεση, έχοντας τη στήριξη της Κωνσταντίνας και του Μύρου, ενώ παράλληλα η Αλίκη τους εκφράζει τον φόβο για μια πιθανή εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος αντιλαμβάνεται την ανησυχία της Χρυσάνθης, η οποία του κρύβει ότι μετά τις απειλές των τοκογλύφων, τρέμει για τη ζωή του Πάτροκλου. Ο Νεκτάριος, πάει για ένα 24ωρο στην Κύπρο προκειμένου να δει την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ η Χαρά, τηλεφωνεί του Σήφη, αποκαλύπτοντάς του την ταυτότητά της και του ζητάει να συναντηθούν. Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όταν αντικρίζει την Αναστασία να φιλιέται με πάθος.. με τον Αλέξη!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016. Επεισόδιο 586
Ο Ματθαίος, παραμονεύει έξω από το σπίτι της Αναστασίας και βλέπει το φιλί της με τον Αλέξη, γεγονός που θα τον κάνει να πάρει απόφαση ότι ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός. Με αυτή την αφορμή, πιέζει τα αδέρφια του και φεύγουν όλοι μαζί για την Κύπρο, ενώ το μυστικό του σκελετού στο οινοποιείο, βασανίζει όλο και πιο πολύ τη Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις ενοχές της. Η Άλκηστις πηγαίνει να μείνει για δυο μέρες στο σπίτι του Σήφη, ενώ έχει πει ψέματα στον Αλκιβιάδη ότι πάει στο Ηράκλειο για δουλειά. Το ζευγάρι ζει για πρώτη φορά τον έρωτά του και ο Σήφης την πιέζει όλο και πιο επιτακτικά να χωρίσει, γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση την Άλκηστη, η οποία αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Στο μεταξύ, η Δάφνη και ο Μύρος έχουν πάει για διακοπές στο Τέξας και καθώς ο καιρός για τους ήρωές μας περνάει, το καλοκαίρι τελειώνει (πέρασμα χρόνου) και έρχεται το Φθινόπωρο που βρίσκει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα στην Βαρκελώνη, υποτίθεται για ταξίδι αναψυχής όπως πιστεύει η Μελίνα, η οποία δεν γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό αυτού του ταξιδιού..
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Mega Menu

blogger
© all rights reserved
made with by templateszoo