Την αρνητική ενέργεια δεν μπορείτε να την δείτε με τα μάτια σας αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείτε να την νιώσετε.

Πόσες φορές συναντήσατε κάποιον και σας έκανε ένα άσκημο κλικ επειδή έβγαζε κάτι το αρνητικό.
Έχετε πάει ποτέ σε ένα σπίτι ή σε ένα κτίριο και να μην αισθανθήκατε άνετα; 
Αν λοιπόν έχετε μια αρνητική αίσθηση στο σπίτι σας, πάρτε μερικές ιδέες για να αλλάξετε την ενέργειά του.

Κάψτε ένα stick στα δωμάτια του σπιτιού σας. Το σανταλόξυλο είναι το πιο κοινό θυμίαμα καθαρισμού και φημίζεται για τις καταπραϋντικέ και τονωτικές ιδιότητές.


Ανοίξτε όλα τα παράθυρα και τις κουρτίνες. Ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το σπίτι ή το δωμάτιο ενεργειακά, είναι να το πλημμυρίσετε με ηλιακή ενέργεια και αέρα. Μια ή δύο ώρες την ημέρα θα πρέπει να είναι επαρκείς, για να διώξετε την αρνητικότητα.

Ψεκάστε την περιοχή με θαλασσινό νερό. Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται συνήθως στο Feng Shui, για να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια και για να επιστρέψει η ισορροπία. 

Το θαλασσινό αλάτι χρησιμοποιείται, είτε μόνο του ή αναμεμειγμένο με νερό, και τοποθετείτε σε ορισμένες περιοχές του σπιτιού. 
Αναμείξτε 5 – 6 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι σε ένα κουβά με νερό και σφουγγαρίστε τα πατώματα με το μείγμα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μπολ γεμάτο με θαλασσινό αλάτι σε κάθε γωνιά του σπιτιού, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά και στα νοτιοδυτικά. 

Τα κύπελλα του αλατιού πρέπει να τοποθετηθούν σε έναν ανοιχτό χώρο και όχι σε ένα ντουλάπι. 
Θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 2 μήνες

Καθαρίστε τα χαλιά, τις κουρτίνες, τους τοίχους, τα παράθυρα κ.λπ. Κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας, αφαιρείτε την αρνητική ενέργεια. Εφόσον αναδιοργανώνετε τον χώρος, απομακρύνετε τις τοξικές ουσίες και το σπίτι γεμίζει με θετική ενέργεια.


Διώξτε την ακαταστασία. Τα πράγματα, όπως παλιά περιοδικά και βρώμικα ρούχα μπορούν να παγιδεύουν πολύ αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Δώστε τα παλιά αντικείμενα, που δεν χρειάζεστε πλέον. Κρατήστε τα τραπεζάκια σας καθαρά, βάλτε τα ρούχα σας στο πλυντήριο και πλύνετε τα βρώμικα πιάτα.


Βάλτε μουσική. Παίζοντας μουσική υψηλής δόνησης μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά. Γνωρίζετε ήδη τι διαφορά μπορεί να κάνει η μουσική στη δική σας ενέργεια, το ίδιο θα κάνει και στο σπίτι σας. Βάλτε, λοιπόν δυνατά τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!