ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ.


Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών είναι μεσαίου ύψους. Και καημός όλων να δείχνουμε πιο ψηλές. Στον αγώνα αυτό, μόνος σύμμαχός τους δεν είναι τα τακούνια αλλά και το ντύσιμο. Δείτε κάποια τρικ στο ντύσιμο που κάνουν τις γυναίκες να δείχνουν ψηλότερες. 

Φορέστε τοπ με V

To ανοιχτό ανάποδο τρίγωνο των ρούχων με αυτό το μπούστο τραβάει το βλέμμα σε συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάνεται το σύνολο. Επίσης ανεβάζει το σημείο εστίασης με αποτέλεσμα να μοιάζει πιο αδύνατο το πάνω μέρος του σώματός τους. Οσο περισσότερο δέρμα φαίνεται στο σημείο του σώματος ανάμεσα στο πηγούνι και στο στήθος (σε λογικά πλαίσιο) τόσο πιο κομψές θα φαίνονται οι αναλογίες σας.

Μονοχρωμία 

Η μονοχρωμία είναι ένας έξυπνος τρόπος για να φανείτε ψηλότερες, καθώς ουσιαστικά δημιουργείται μια κάθετη γραμμή. Αυτό αποσπά το μάτι και συχνά δίνει την εντύπωση ότι είστε ιδιαίτερα ψηλή. 

Παντελόνι στον αστράγαλο

Τα παντελόνια στον αστράγαλο είναι έτσι και αλλιώς μόδα. Το συγκεκριμένο κόψιμο παντελονιού, πάντως, βοηθά όσες είναι μεσαίου ύψους να δείχνουν σαφώς ψηλότερες. Και αυτό γιατί το δέρμα που φαίνεται ανάμεσα στο παντελόνι και το παπούτσι ξεγελά το μάτι και το κάνει να φαίνεται μακρύτερο. Προσέξτε, μόνο, μην είναι αρκετά κοντό το παντελόνι, σαν κάπρι, γιατί τότε θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Παντελόνια με σκισίματα 

Τα σκισίματα στα ίσια τζιν είναι ένα από τα κλασικά τεχνάσματα που κάνουν οι γυναίκες για να δείχνουν ψηλότερες. Το καλύτερο σημείο είναι λίγο πάνω από το γόνατο... 

Ψηλόμεσο τζιν καμπάνα 

Οταν ένα τζιν έχει καλή εφαρμογή στο σώμα σας, θα το κάνει και να δείχνει γενικά καλύτερο και τα πόδια σας μακρύτερα. Ειδικά όταν πρόκειται για τζιν καμπάνα. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητα τα τακούνια, τα οποία κρύβονται κάτω από το τζιν, δημιουργώντας ένα ατελείωτο πόδι. Επιπλέον, το ότι το παντελόνι είναι ψηλόμεσο και αυτό δίνει έξτρα πόντους. 

Φορέστε μίνι 

Οσον αφορά τις φούστες και τα φορέματα, αυτά που δίνουν πόντους δεν είναι άλλα από τα μίνι. Μεσαία μίνι, ούτε υπερβολικά κοντά, ούτε μακριά. Οι μίνι φούστες αφήνουν περισσότερο δέρμα να φανεί δημιουργώντας έτσι  την ψευδαίσθηση του ψηλότερου ποδιού. 

Φορέστε μυτερά παπούτσια 

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να φοράτε τακούνια καθημερινά και αναγκαστικά θα βάλετε και το φλατ, αν θέλετε να δείχνετε ψηλότερη απλά φορέστε μυτερά φλατ. Γιατί απλά επιμηκύνουν το πόδι σας.

Κρατείστε τεράστιες τσάντες 

Κρατώντας μια μεγάλη τσάντα κλιμακώνετε ανάλογα και το μέγεθος του σώματός σας. Το μάτι τραβάει το πλάτος της τσάντας και «χάνει» το δικό σας ύψος.