Παρά το γεγονός ότι η ρίζα είναι πλέον της μόδας και πολλές γυναίκες πληρώνουν ουκ ολίγα λεφτά για να κάνουν τα μαλλιά τους να φαίνονται φυσικά άβαφα στο πάνω μέρος, υπάρχουν άλλες γυναίκες που δεν το αντέχουν καθόλου.

Η πρώτη λύση είναι το κούρεμα. Τα μαλλιά δε θα φαίνονται τόσο άβαφα αν είναι πιο κοντά και η διαφορά θα είναι σαφώς μικρότερη όταν πρόκειται για χρώμα που είναι κοντά στους φυσικούς τόνους.


Επίσης, οι ανταύγειες στο κάτω μέρος των μαλλιών είναι μια εξίσου καλή λύση, αφού με αυτόν τον τρόπο δεν έρχεται σε επαφή το χρώμα με το τριχωτό της κεφαλής και έχουμε επαγγελματικό «ξεθώριασμα» στις άκρες που είναι και τάση των ημερών.


Άλλη λύση για τις ημέρες που ο ήλιος δεν αφήνει καμία απόχρωση να κρυφτεί κάτω από τις ακτίνες τους, είναι το τυρμπάν, το μαντήλι,  το σκουφί ή το καπέλο. 


Ανάλογα με την εποχή, το στιλ και τη διάθεση της κάθε γυναίκας, ένα head piece μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα της εγκύου, καλύπτοντας τη ρίζα και δίνοντας stylish χαρακτήρα.Τέλος, η αγορά έχει εισάγει προϊόντα σε μορφή πούδρας που δίνουν χρώμα στη ρίζα, χωρίς να πρόκειται για βαφή ή χρωμοσαμπουάν. 

Είναι σκόνη που μοιάζει με ταλκ και «χρωματίζει» τις ρίζες, ενώ παράλληλα απορροφά τη λιπαρότητα από εκεί από όπου ξεκινάει. 

Έτσι, τα λευκά εξαφανίζονται, το χρώμα αποκαθίσταται και επανέρχεται ένα φρεσκολουσμένο λουκ.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!