Το καλοκαίρι είναι η εποχή μου.Αλλά βρε παιδί μου αυτή η υγρασία φέτος μ έχει σκοτώσει. Δεν στρώνει το μαλλί με τίποτα. Φριζάρει κατευθείαν μετά το στέγνωμα.Έψαξα και βρήκα, λοιπόν, μερικά tips για να γλυτώσω το καλοκαιρινό φριζάρισμα και θα τα μοιραστώ μαζί σου!


1. Χρησιμοποίησε ενυδατικά προϊόντα: ενυδατικά σαμπουάν, conditioner, serums και λαδάκια θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου.

2. Άσε στην άκρη τα hot tools: το υπερβολικό στέγνωμα της τρίχας οδηγεί σε έξτρα φριζάρισμα. Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά, χρησιμοποίησε πριν ένα ενυδατικό serum και κάποιο προϊόν για προστασία από τη θερμότητα.

3. Λάδι αργκάν: μόλις τελειώσεις με το στέγνωμα των μαλλιών, άπλωσε μερικές σταγόνες argan oil σε όλο το μήκος της τρίχας, αποφεύγοντας τις ρίζες. Θα κρατήσει τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ παράλληλα μυρίζει υπέροχα!

4. Λακ: είναι προσωρινή λύση, αλλά, ναι, θα κρατήσει τα μαλλιά στην θέση τους.

5. Επίλεξε conditioner που περιέχει σιλικόνη. Θα μειώσει αρκετά το φριζάρισμα.

6. Χρησιμοποίησε βούρτσα αντί για χτένα: τα δοντάκια στις βούρτσες είναι πιο «ανοιχτά», δημιουργώντας έτσι λιγότερο ηλεκτρισμό. Απόφυγε, όμως, τις πλαστικές βούρτσες και επίλεξε μεταλλική.