Κάθε μια από εμάς έχει το δικό της χαρακτήρα, το δικό της στυλ το δικό της ξεχωριστό σώμα. Όλα αυτά μαζί είναι που πρέπει να σκεφτεί για να δημιουργήσει την κατηγορία ''αγαπημένα'' στην γκαρνταρόμπα της.

 Αν και το μικρό μαύρο φόρεμα λοιπόν υπάρχει σαν γραπτός νόμος στο δεκάλογο της κομψής γκαρνταρόμπας, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι το ίδιο φόρεμα για όλες μας.


Αυτά λοιπόν είναι τα τρία βασικά κομμάτια που πρέπει όλες να έχουμε και αυτά είναι τα tips για να διαλέξουμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα μας.


Λευκό πουκάμισο


 Στην κλασσική του γραμμή ταιριάζει σε γυναίκες με πλάτες και λεπτό σώμα. Μια γυναίκα με πλούσιο μπούστο θα μπορούσε να διαλέξει ένα σχέδιο με ντεκολτέ και μια άλλη με γεμάτη κοιλίτσα μια πιο φαρδιά γραμμή (αποφεύγοντας τις μεσάτες εκδοχές). 

Έχοντας επιλέξει το κατάλληλο για το σωματότυπό μας μπορούμε να το φορέσουμε το πρωί στο γραφείο  ή το βράδυ σε συνδυασμό με ένα έντονο κόσμημα.


Μικρό μαύρο φόρεμα
Το γνωστό μικρό μαύρο φόρεμα (που δεν πρέπει να είναι απαραίτητα μικρό). Οι γεμάτες σιλουέτες θα πρέπει (και μην σας εκπλήσσει) να προτιμήσουν ένα σχέδιο από σταθερό ύφασμα και με στενό πατρόν, ενώ όσες από εμάς διαθέτον την θηλυκή μεσογειακή σιλουέτα καλό είναι να κατευθυνθούν σε πλούσιες Α γραμμές που δεν διαγράφουν τη περιφέρεια. 

Επιλέξτε λοιπόν εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφες και φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο περιφερειακά τα αξεσουάρ.


Μαύρο παντελόνι


Βασικό και αγαπημένο. Ρούχο μπαλαντέρ για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Σε ίσια γραμμή και από καλό ύφασμα , αναδεικνύει πολύ τις συνολικά γεμάτες σιλουέτες. 
Τα σχέδια εκείνα που έχουν γραμμή «καμπάνα» διορθώνουν οπτικά τις αναλογίες στα μεσογειακά σώματα, ενώ η εκλεκτή ανδρική γραμμή(όταν δεν είναι πολύ φαρδιά) κολακεύει τις λεπτοκαμωμένες γυναίκες. 
Φορέστε το νυχθημερόν, με διαφορετικά τοπ και δημιουργήστε άπειρα σύνολα στη βάση ενός και μόνο κομματιού.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!