Έντονο ή nude κραγιόν; Όποια και να είναι η επιλογή σας υπάρχουν κάποια tips που δεν πρέπει να παραβλέπετε για να έχετε υπέροχο αποτέλεσμα.

1. Για να εφαρμόσετε σωστά το κραγιόν και να αναδειχθεί το χρώμα του, προετοιμάστε σωστά τα χείλη σας. Ένα lipbalm κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ είναι μια καλή επιλογή.


2. Για καλύτερο αποτέλεσμα και για να παραμείνει το κραγιόν στη θέση του περισσότερη ώρα, εφαρμόστε ταμποναριστά πριν την εφαρμογή του λίγο concealer.


3. Αν μιλάμε για κόκκινο κραγιόν, πρέπει να επιλέξετε την απόχρωση του με βάση το χρώμα του δέρματος και την ηλικία σας   


4. Να θυμάστε το γενικό κανόνα: οι πιο θερμές αποχρώσεις ταιριάζουν στις ξανθές και οι πιο ψυχρές στις μελαχρινές. Αν δεν είστε σίγουρες, συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία και επιλέξτε την απόχρωση που πραγματικά σας ταιριάζει.


5. Όταν πρόκειται να τονίσετε τα χείλη σας αφήστε τα να γίνουν το επίκεντρο. ΠΟΤΕ έντονα χείλη και έντονα μάτια. Δοκιμάστε μια πιο safe λύση, σκούρο καφέ μολύβι ή μαύρο eyeliner.


6. Τέλος, τα χείλη μας χρειάζονται και αυτά περιποίηση. Καθαρισμό, απολέπιση και φυσικά ενυδάτωση. Γιατί το κραγιόν δείχνει όμορφο μόνο επάνω σε περιποιημένα χείλη. 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!