Οι περισσότερες από εμάς βγάζουμε φουσκάλες όταν αγοράζουμε καινούργια παπούτσια ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές και πρέπει να φορέσουμε  κλειστά παπούτσια ή μποτάκια από σανδάλια.

Τώρα στις γιορτές που θέλουμε εμφανίσεις εντυπωσιακές τα ψηλοτάκουνα έχουν τον πρώτο λόγο. Αν δεν τα φοράμε συχνά ή μας στενεύουν λίγο είναι λογικό να βγάλουμε φουσκάλες,που θα μας ενοχλούν και θα μας χαλάνε την διάθεση.

Πάμε να δούμε πως μπορούμε να τις αποφύγουμε ή να τις απαλύνουμε.

1. Αν έχεις δει ποτέ από κοντά τα πόδια μίας μπαλαρίνας θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα πόσο εύκολα και πόσο συχνά βγάζει φουσκάλες. Ένας τρόπος για να τις κρατήσεις μακριά είναι να βοηθήσεις τα πόδια σου να μην ιδρώνουν. Για να το πετύχεις αυτό βάλε λίγο αποσμητικό ποδιών πριν φορέσεις τα παπούτσια σου. Έτσι δε θα ιδρώνουν με τίποτα. 

2. Αν έχεις ήδη αποκτήσει μία φουσκάλα μπορείς να βάλεις λίγο λάδι καρύδας, αφού βγάλεις τα παπούτσια σου, και να το καλύψεις με ένα χάνζαπλαστ. Θα γιατρευτεί πολύ πιο γρήγορα. 

3. Η βαζελίνη θα σταματήσει τις φουσκάλες πριν καν κάνουν την εμφάνισή τους. Αν ξέρεις ποια παπούτσια μπορούν να σε γεμίσουν φουσκάλες, βάλε λίγη βαζελίνη πριν τα φορέσεις. 

4. Βάλε baby powder μέσα στα παπούτσια σου για να αποτρέψεις τα πόδια σου να τρίβονται με αυτά. Μην ξεχαστείς μόνο και βγάλεις τα παπούτσια σου μπροστά σε κόσμο. 

5. Προσπάθησε, αν βάζεις χάνζαπλαστ στα πόδια σου, να βάζεις αδιάβροχα έτσι ώστε να μη σου φεύγουν ακόμα και αν ιδρώνεις.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!